Stolp

Het hoofdgebouw op het erf is de stolp. Vroeger was dit een boerderij met onder één heel groot dak de koeien, hooi, machines én mensen samen.

Deze prachtige herbouwde stolp wordt beneden bewoond en heeft boven één hele grote ruimte, Panorama met het adembenemende, weidse uitzicht.  Je kan de bovenruimte in de stolp reserveren om je  te concentreren op de dingen die belangrijk voor je zijn. Dat kan een training voor je team zijn, het omschrijven van je doelstelling of bedrijfsplan. Maar ook een inspirerende seminar met experts of het bedenken van een nieuwe theatervoorstelling. Er is echt veel mogelijk in deze grote bovenruimte.

Panorama

De bovenruimte is prachtig! Heel ruim en heel licht door het opengewerkte dak. Je kijkt vanuit deze ruimte over het de weilanden van Mieke met haar koeien en schapen en de zo heerlijk Hollandse wolkenlucht. Hier kan je ademhalen.
Panorama

extra

kampvuur

Kookworkshop

Samen eten wat je samen gekookt hebt. Heel ontspannen en ook leerzaam om op een heel andere manier met elkaar aan het werk te zijn!

Lees meer
varen

Varen met schipper.

Deze prachtige boot met borrelhapjes, of met een lunch ligt voor je klaar! De schipper Astrid laat je afhankelijk van de tijd die je hebt een stuk van de omgeving laat zien. Een heerlijk, lui tussendoortje.

Lees meer

Onze bezoekers