Stolp

Het hoofdgebouw op het erf is de stolp. Vroeger was dit een boerderij met onder één heel groot dak de koeien, hooi, machines én mensen samen.

Nu wij deze boerderij opgeknapt hebben kunnen grote en kleinere groepen er terecht om te werken. Boven één hele grote ruimte, Panorama met het adembenemende, weidse uitzicht en kleinere werkruimtes beneden met de logeerkamers gegroepeerd rondom een grote woonkeuken.  Je kan de ruimtes in de stolp reserveren om je voor één of meerdere dagen te concentreren op de dingen die belangrijk voor je zijn. Dat kan een training voor je team zijn, het omschrijven van je doelstelling of bedrijfsplan. Maar ook een inspirerende seminar met experts of het bedenken van een nieuwe theatervoorstelling. Er is echt veel mogelijk in deze grote stolp.

boven

Panorama

De meest uitgesproken ruimte is boven. Heel ruim en heel licht door het opengewerkte dak. Je kijkt vanuit deze ruimte over het de weilanden van Mieke met haar koeien en schapen en de zo heerlijk Hollandse wolkenlucht. Hier kan je ademhalen.
Panorama

Beneden

Spijkerboor

Spijkerboor

Een lichte ruimte op de begane grond van 40 m2 voor brainstorm- en werksessies tot 12 personen. De ruimte is ingericht met één of meerdere werk-tafels en een ontspannen zithoek. Met openslaande deuren naar een groot zonnig terras aan de luwe zijde van het erf.

Lees meer
Leeghwater

Leeghwater

Maak ruimte in het hoofd. Dit is de favoriete plek op de begane grond voor overleg in klein gezelschap, tot 5 personen. Een rustige ruimte van 20 m2 met een terras en uitzicht op de horizon.

Lees meer
woonkeuken

Woonkeuken

De woonkeuken ligt in het hart van de stolp, waar alle ruimtes beneden bij elkaar komen. Hier kan je koffie pakken, even bijtanken, een boek uit de kast trekken. In de avond wordt deze ruimte gebruikt voor de bordspelletjes en meer persoonlijke gesprekken.

Lees meer

extra

kampvuur

Meerdaagse

De stolp is de ideale setting voor een meerdaags verblijf. Echt ingaan op groeps-processen, of een verdiepingsslag maken op de inhoud? Reserveer dan een meerdaagse bijeenkomst, tot vijftien personen. Er zijn zeven slaapkamers en drie badkamers.

Lees meer
kookworkshop

Kookworkshop

Samen eten wat je samen gekookt hebt. Heel ontspannen en ook leerzaam om op een heel andere manier met elkaar aan het werk te zijn!

Lees meer
varen

Varen met schipper.

Deze prachtige boot met borrelhapjes, of met een lunch ligt voor je klaar! De schipper Astrid laat je afhankelijk van de tijd die je hebt een stuk van de omgeving laat zien. Een heerlijk, lui tussendoortje.

Lees meer

Onze bezoekersexclusief

Je kan de werkruimtes Panorama, Spijkerboor en Leeghwater afzonderlijk reserveren. Je kan ook Exclusief reserveren, dan kan je álle ruimtes gebruiken.
exclusief