DOEN

Een pauze gericht op verbinding, met elkaar zijn en het buitenleven; er zijn allerlei mogelijkheden om tijdens je werkverblijf op Buitenwerkplaats iets te ondernemen met je groep. De omgeving vraagt om sportiviteit en creativiteit. Laat je verleiden om mee te doen.

roofvogels

Buiten spelen

Wij bieden samen met Buitenbusiness vergaderbreaks & teambuilding activiteiten aan die passen bij het buiten werken. Stoere activiteiten op het erf zoals spiegelen met honden, gezamenlijk een catapult of een brug bouwen, een tai-chi training of survival.

schapen

Inspiratie

de beestjes en bloemetjes 🙂

kookworkshop Saskia

Kookworkshop

Echt eten, daar draait het om bij een kookworkshop

creatieve workshop

Creatieve workshop

We zoeken samen met je naar een leuke invulling.

mist

Varen

boogschieten

Sport

Boogschieten, boksen, yoga of dansen? Lekker actief bezig zijn kan een heerlijke afwisseling zijn voor het harde werken. Goed voor de team-spirit, goed voor de doorbloeding, even úit het hoofd.

Omgeving

Er zijn diverse uitstapjes mogelijk in de omgeving, bijvoorbeeld naar het prachtige stadje de Rijp met diverse bezienswaardigheden en eetcafe's. Op de Woude kan je een prachtige tocht van 7 km rondom het eiland wandelen. Ook hier zijn twee leuke eetgelegenheden en een jachthaven van waaruit je het Alkmaardermeer opvaren kan.  Er zijn ook diverse natuurgebieden, zoals de Wormer- en Jisperpolder en de Eilandspolder waar je fluisterbootjes kan huren.
de Rijp- Eilandspolder