Eten en drinken

Wij verzorgen je dag tot in de puntjes

Wanneer je de Buitenwerkplaats opzoekt om in alle rust te werken, zorgen wij voor de catering. Er staat koffie, thee en biologisch vruchtensap voor je klaar met koekjes en water. Op de doordeweekse dagen is er ook altijd een heerlijke lunch. Even van je werkplek weg om in alle rust te eten aan tafel. Je kan de dag feestelijk starten met een huisgemaakte taart, de moeilijke uurtjes verlichten met een gezonde snack of afscheid nemen met een gezellige borrel.

geef je eetwensen door
boomgaard

Taart

Deze kleurrijke verwennerij maakt een feestje van je bijeenkomst. De taart wordt vers gemaakt en halverwege de ochtend geserveerd. De absolute favoriet.

theetafel

Koffie en thee

Koffie, thee, water, biologisch vruchtensap en koekjes staan voor je klaar als je aankomt. Onze koffiemachine’s maken fantastische cappuccino’s en espresso’s.

Gezonde snack

Groentjes en vers gebrande nootjes om de middag even te breken. Een lekker en gezond knabbeltje. Liever een smoothie? Laat het ons even weten.

ontbijt

Ontbijt

Yoghurt met fruit, een eitje van onze kippen en desem brood met beleg. Rustig wakker worden om vol goede energie van start te kunnen gaan.

bloemkool

Driegangendiner

Laat je verwennen na een dag hard werken. Bespreek tevoren je wensen en evt. allergieën met ons.

Kookworkshop

Echt eten, daar draait het om bij de kookworkshop. De verse ingrediënten en recepten liggen voor je klaar. Je werkt samen met anderen aan het gerecht en leert elkaar zo op een heel andere, huislijke manier kennen.

boomgaard borrel

Borrel

Je bent samen intensief in de toekomst of in de groepsdynamiek gedoken en wil nog even napraten. Wij serveren hapjes met bier, wijn en alcoholvrije drankjes, als het weer dat toelaat natuurlijk buiten!

Lunch

De lunch wordt rond half één geserveerd. Er wordt elke dag een soep gemaakt van verse seizoensgroenten. Ook is er altijd een salade en allerlei lekkers voor op je boterham.