Bechstein vleugel

vleugel

In de zaal staat een prachtige vleugel die regelmatig gestemd wordt. Panorama is perfect voor het maken van muziek.

flexibele wanden

Aan een zijde magnetische- én krijt-borden, aan de andere zijde de vogels van Guus Kusters waarop je kan spelden. De kasten zijn verplaatsbaar en zo kan je de ruimte op diverse manieren inrichten.

koffie-keuken

koffiekeuken

Je maakt hier zelf de heerlijkste cappuccino en espresso. Thee, sap, limonade en water staan voor je klaar, met een koekje en een schaal fruit.

De tweede vergaderruimte op het erf

Natuurhuis

In het bijhuis, Natuurhuis genaamd, waar vroeger de paarden en koeien stonden, vind je beneden, in een bijzondere lichte sfeer in split level indeling, drie vertrekken met rondom uitzicht. De lager gelegen woon/vergaderkamer met uitzicht over de weides met koeien en schapen van boerin Mieke, biedt plek aan ongeveer 10 personen. De kleinere kamer ernaast kan gebruikt worden wanneer er bijvoorbeeld gewerkt wordt in groepjes. De prachtige keuken met uitzicht op het pittoreske kerkje van Oost-Graftdijk is van alle gemakken voorzien. Hier wordt de lunch of het diner geserveerd, die door onze fantastische cateraar wordt verzorgd. De gerechten worden bereid met groente uit het seizoen en eetbare bloemen en plukkruiden. De keuken kan uiteraard ook gebruikt worden voor kookworkshops. Rondom het huis zijn tientallen kruiden en eetbare bloemen te vinden. Bij mooi weer eet je aan de natuurvijver of in de tuin onder de perenboom.