Bechstein vleugel

vleugel

In de zaal staat een prachtige vleugel die regelmatig gestemd wordt. Panorama is perfect voor het maken van muziek.

flexibele wanden

Aan een zijde magnetische- én krijt-borden, aan de andere zijde de vogels van Guus Kusters waarop je kan spelden. De kasten zijn verplaatsbaar en zo kan je de ruimte op diverse manieren inrichten.

koffie-keuken

koffiekeuken

Je maakt hier zelf de heerlijkste cappuccino en espresso. Thee, sap, limonade en water staan voor je klaar, met een koekje en een schaal fruit.

extra ruimtes

Spijkerboor

Spijkerboor

Een lichte ruimte op de begane grond van 40 m2 voor brainstorm- en werksessies tot 12 personen. De ruimte is ingericht met één of meerdere werk-tafels en een ontspannen zithoek. Met openslaande deuren naar een groot zonnig terras aan de luwe zijde van het erf.

Lees meer
Leeghwater

Leeghwater

Maak ruimte in het hoofd. Dit is de favoriete plek op de begane grond voor overleg in klein gezelschap, tot 5 personen. Een rustige ruimte van 20 m2 met een terrasje en uitzicht op de horizon.

Lees meer
woonkeuken

woonkeuken

De woonkeuken ligt in het hart van de stolp, waar alle ruimtes beneden bij elkaar komen. Hier kan je koffie pakken, even bijtanken, een boek uit de kast trekken. In de avond wordt deze ruimte gebruikt voor de bordspelletjes en meer persoonlijke gesprekken.

Lees meer