Meerdaagse

Soms is het belangrijk om wat langer dan een paar uur samen door te brengen. Dan kun je bij ons blijven logeren met het team.

Wakker worden met de vogels, de schapen, koeien en kippen. Je zal het als een weldaad ervaren en fris weer aan de slag gaan. In de avond kan je in de woonkeuken gezellig napraten met elkaar, of doorwerken, of spelletjes doen! Buiten rondom een vuurtje is natuurlijk goed voor de sterke verhalen, maar de echt stoere collega’s nemen na het ontwaken een duik in de zwemvijver.

overnachtingsmogelijkheden

logeerkamers

tekst

tekst
terras aan zwemvijver
ontbijt

Ontbijt

Yoghurt met fruit, een eitje van onze kipjes en vers brood met beleg. Rustig wakker worden om vol goed energie van start te kunnen gaan.

Lees meer
bibliotheek

Boeken

Er is geen televisie op Buitenwerkplaats, maar wel een heerlijke boekenkast om in te grasduinen. Kunst, architectuur en landschap zijn de onderwerpen waarover je hier een en ander kan vinden.

Lees meer
schapen

Naar buiten!

Niets zo vrolijk als de eerste lammetjes, zo fascinerend als de bijenzwerm, geurend als boeren-buiten-lucht. Je bent gewoon sneller buiten en dat doet een mens goed.

Lees meer

OMGEVING

Hotels

In de buurt van Buitenwerkplaats zijn meerdere accommodaties te vinden. B&B het Pakhuys in de Rijp voor als er net te weinig slaapplekken voor je team zijn, maar ook de grotere. Hotel van der Valk in Akersloot is ongeveer 24 minuten met de auto, net als Hampshire in Waterland en Zaanhotel. Dichterbij en low-budget is Hotel de Rijpereilanden in de Rijp.
hotel Zaanstad