maak plaats

De Buitenwerkplaats is een maak-plaats voor alle vormen en disciplines van kunst, in het bijzonder geschikt voor groepswerk.

Een paar dagen samen muziek componeren, een toneelstuk bedenken, een manifest schrijven, ontwerpen, dansen, spelen, experimenteren, bouwen, maken. Heb je een cultureel project waaraan je op de Buitenwerkplaats wil werken, laat het ons op het aanvraagformulier weten, want voor culturele makers en instellingen hanteren wij speciale tarieven, op maat voor elk project.

aanvraagformulier

repetities

Zingen en muziek maken, samen een voorstelling bedenken. Door de sfeer en het ontbreken van afleiding is de Buitenwerkplaats er de perfecte plek voor. Voor culturele instellingen gelden bijzondere tarieven.
repetitie

theater

Met een gezelschap enkele dagen ongestoord doorwerken, het is goud waard. Je helemaal inleven in een rol, een fantasie. Heerlijk samen aan een verhaal werken, improviseren en nieuwe dingen uitproberen.
De Fantastische Meneer Vos

tekenen en schilderen

Onze ruimtes zijn niet geschikt als vaste atelierruimte, maar wél ideaal voor bijzondere projecten en voor creatieve workshops. Met meerdere mensen schilderen, tekenen, filmpjes maken of spelen. Je voelt je vrij op de Buitenwerkplaats.
creatieve workshop